Meewerkend Voorman afdeling Kunststoffen, fulltime in 3-ploegendients, locatie Hellevoetsluis 

Wat ga je doen:

Op de afdeling Kunststoffen wordt gewerkt met geavanceerde spuitgietmachines. Samen met jouw productieploeg zorgen jullie voor het efficiënt produceren van hoogwaardige kunststofonderdelen. Je werkt fulltime in 3-ploegendienst.

Wie ben je:

Je bent hands-on en kan op een respectvolle wijze een klein productieteam aansturen en de randvoorwaarden creëren zodat ieder nóg beter kan worden in z’n vak. Je bent kritisch als het gaat om (product)kwaliteit en hecht veel waarde aan een veilige en prettige werksfeer. Je hebt een afgeronde MBO-opleiding en enige ervaring opgedaan binnen een productieomgeving.

Wat bieden wij:

Helvoet investeert graag in medewerkers die van toegevoegde waarde zijn voor het bedrijf. Je kunt intensieve begeleiding en on-the-job-training verwachten waarbij gerichte externe training ook tot de mogelijkheden behoort. Je komt te werken in een prettige werkomgeving waar iedereen elkaar kent en waar je de ruimte krijgt voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling.

Kom jij ons team versterken?

Mail je CV met korte motivatie naar HR@helvoet.nl ter attentie van , HR Officer.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Firooz Abdoel, Productiemanager, op telefoonnummer 0181 331 333.

 

Interested?

Apply for this job