Meewerkend Voorman afdeling Kunststoffen, Hellevoetsluis 

Waar ga je werken:

Op de afdeling Kunststoffen wordt gewerkt met geavanceerde spuitgietmachines. Samen met jouw team van 3 medewerkers zorgen jullie voor het efficiënt produceren van hoogwaardige kunststofonderdelen. Je werkt in 3-ploegendienst.

Wat ga je doen:

  • Produceren, verpakken en controleren van kunststofproducten;
  • Verhelpen van storingen in apparatuur en installaties;
  • Administratie in het productiebesturingssysteem;
  • Aansturen, motiveren, instrueren en begeleiden van de productieploeg;
  • Zorgen voor de personele aangelegenheden, zoals begeleiding, personeelsplanning, ontwikkelgesprekken;
  • Ordelijk en schoon houden van de productiehal.

Wie ben je:

Een hands-on techneut die op natuurlijke wijze een klein team kan motiveren en aansturen. Je bent helder in je communicatie en durft initiatief te nemen. Je hebt de drive om jouw team en de afdeling naar een hoger plan te brengen. Je bent kritisch als het gaat om (product)kwaliteit en hebt oog voor veiligheid. Uiteraard zorg je voor de juiste verwerking van productiegegevens en coördineer je een soepele ploegenoverdracht. Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding (WTB is een pre) en enige soortgelijke ervaring opgedaan binnen een productieomgeving.

Wat bieden wij:

Helvoet investeert graag in medewerkers die van toegevoegde waarde zijn voor Helvoet. Zowel intensieve begeleiding als gerichte opleidingen en trainingen die jou faciliteren om jouw team naar een hoger plan te brengen. Het is een fulltime functie in 3-ploegen binnen een prettige en stimulerende werkomgeving met voldoende vrijheid voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling.

Enthousiast geworden:

Stuur via e-mail jouw CV met korte motivatie naar HR@helvoet.nl t.a.v. Amber Roosekrans, HR Officer. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Firooz Abdoel, Productiemanager Plastics & Assembly, telefoonnummer 0181 331 333.

De volledige vacature en meer informatie over onze Hellevoetsluis locatie vind je hier

Interested?

Apply for this job