Sales & Operations planner op onze locatie in Tilburg

 

Sales & Operations Planning is een afstemmingsproces tussen sales, operations, supply chain en finance. Doel is om de toekomstige vraag, de voorraad en de productiecapaciteit met elkaar in lijn te brengen zodat een optimaal financieel resultaat wordt gehaald.

De functie van Sales & Operations planner leent zich ervoor om (deels) met eigen inzicht ingevuld te worden, de voorkeur gaat dan ook uit naar een zelfstarter die gevraagd en ongevraagd advies om continu te verbeteren.

De functie

Je komt bij ons werken op de plant in Tilburg. Je bent verantwoordelijk voor enerzijds de capaciteit-calculaties en anderzijds de sales forecast. Jij bent first point of contact voor onze klanten en voert met hen voornamelijk op tactisch niveau overleg.

Je profiel

  • Jij bent analytisch ingesteld en ben communicatief sterk in de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je bent een kei in het managen van verwachtingen en voelt je comfortabel om extern met klanten te communiceren.
  • Het analyseren van data en het denken in scenario’s is jou op het lijf geschreven.
  • Een afgeronde opleiding HBO Logistiek
  • Ruime werkervaring in een Supply Chain/Logistieke functie
  • Goed in Excel
  • Ervaring met D365 (Microsoft Dynamics) – is een pré

Het aanbod:

Een mogelijkheid om je te ontwikkelen. Er wordt gewerkt in een klein team waarin eerlijkheid, openheid en een goede sfeer belangrijk zijn. Salaris is marktconform en sluit aan bij je ervaring. Je rapporteert aan de plantmanager.

Sollicitatieprocedure:

Heb je interesse? Laat het ons zo snel mogelijk weten en stuur een mail met je CV en een korte motivatie naar Caroline Bolder cbolder@helvoet.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Frank Stevens op telefoonnummer 013 5478 644.

Interested?

Apply for this job