Quality Control Analyst in dagdienst, cleanroomomgeving en voor ten minste een jaar op onze locatie in Tilburg

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Je voert kwaliteitscontroles en analyses uit van producten middels geavanceerde lab-apparatuur zoals meetmachines/ microscoop;
  • Je verzamelt en analyseert de kwaliteitsgegevens en trekt conclusies hieruit;
  • Je rapporteert de resultaten van de tests in een verslag;
  • Je bespreekt de testresultaten met de kwaliteits – en productieverantwoordelijken en adviseert over te nemen acties.
  • Je volgt de productie van nabij op en denkt mee over oplossingen om de kwaliteit continu te verbeteren;
  • Je geeft productiebatches vrij;

De Kandidaat:

We zijn op zoek naar kandidaten met ervaring in een productieomgeving. Je bent kwaliteitsbewust en kunt zowel alleen als in teamverband werken. Je durft het aan om beslissingen te nemen over ‘goed of fout’. Je werkt nauwkeurig en gestructureerd, hebt een rustig karakter en beschikt over goede handvaardigheid. Je kunt je goed uitdrukken in het
Nederlands en Engels en hebt aantoonbare ervaring met computerprogramma’s zoals Word en Excel. Je hebt minimaal werk en denkniveau mbo-3.

Wij bieden:

Een mogelijkheid om je te ontwikkelen. Je krijgt een training-on-the-job; intern en van de klant. Er wordt gewerkt in een klein team waarin eerlijkheid, openheid en een goede sfeer belangrijk zijn. Schaalsalaris ligt tussen de € 2.300 en 2.550 bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor kunststof en rubber.
Je rapporteert aan de kwaliteitsmanager.

Sollicitatieprocedure:

Heb je interesse? Laat het ons weten en stuur een mail met je CV en een korte motivatie naar Caroline Bolder cbolder@helvoet.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ronald van der Velden (kwaliteitsmanager), op telefoonnummer 013-547634.

Interested?

Apply for this job