We zoeken een vlotte, enthousiaste en proactieve collega
We werken in een dynamische productieomgeving

 

Taken en verantwoordelijkheden:

Als Operationeel inkoper ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele en administratieve inkooptaken. Hiertoe behoren o.a. het uitsturen van inkooporders, het verwerken van orderbevestigingen, het opvolgen van leveringen en het controleren van afwijkingen op facturen. Je krijgt ook ruimte om zelfstandig kleinere inkooptrajecten uit te voeren. Hierbij heb je veel contact met interne klanten en leveranciers. Je denkt actief mee om continu te verbeteren.

Afdeling:

De afdeling inkoop bestaat uit 3 mensen, dat is inclusief deze positie. We verlenen diensten voor de twee Nederlandse vestigingen, Tilburg en Hellevoetsluis. Op termijn zal er samenwerking worden gezocht met andere Helvoet-vestigingen (België, Polen, Duitsland, India).

Opleiding en ervaring:

  • Ervaring als assistent en/of operationeel inkoper is een pré.
  • Een afgeronde Mbo/ Hbo-opleiding (bijvoorbeeld logistiek, bedrijfskunde of technisch).
  • Ervaring met het werken met ERP-pakketten, bij voorkeur Microsoft Dynamics is een pré.
  • Ervaring met Microsoft Office.
  • Communicatief vaardig in woord en geschrift (Nederlands en Engels).

Wij bieden:

In de rol van Operationeel Inkoper biedt Helvoet een uitdagende functie in een dynamische productieomgeving met als standplaats Tilburg. Ben je net klaar met je Hbo-opleiding of heb je al een tijdje een Mbo-opleiding op zak? Dan is dit je kans om je verder te ontwikkelen binnen het inkoop vak. Het is een positie binnen een dynamische en collegiale werkomgeving met vrijheid voor initiatieven en persoonlijke ontwikkeling.

Sollicitatieprocedure:
Heb je interesse? Laat het ons zo snel mogelijk weten en stuur een mail met je CV en een korte motivatie naar Caroline Bolder cbolder@helvoet.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ruud Buijnsters (sr. inkoper) via telefoonnummer 06 51 88 51 34.

Interested?

Apply for this job