Maintenance Manager interim op locatie Hellevoetsluis

Wij zoeken een gedreven Maintenance Manager die voor de duur van een jaar verantwoordelijk wil zijn voor alle technische zaken op onze productielocatie in Hellevoetsluis. Je streeft naar een optimale inrichting van de Technische Dienst en weet als teamplayer de Technische Dienst op een effectieve manier aan te sturen en initieert proactief verbetertrajecten.

Wat ga je doen?

Het is aan jou om de Maintenance organisatie van morgen vorm te geven en te sturen op verbetering van zowel effectief als efficiënt (planmatiger werken, meer eenheid in de manier van werken) en op terugkoppelen van eigen bevindingen en signalen van de klant op de collega-afdelingen. Dit vraagt de komende jaren veel visie, inspiratie en coachend vermogen om mensen mee te nemen. Duidelijkheid scheppen en durven aanspreken en daadwerkelijk mensen tot ontwikkeling brengen. Naast attitude zal de nadruk daarbij liggen op documentatie, kennisdeling, interne opleiding (verbreden van hard skills ten behoeve van een zo flexibel mogelijke inzet) en het verder professionaliseren van correctief, preventief onderhoud in combinatie met het sparepartbeleid. Daarnaast verzorg je de implementatie van de nieuwe maintenance software.

In de organisatie is een grote behoefte aan krachtig leiderschap. In een steeds verder groeiende organisatie is belangrijk dat eenieder weet wat er van hem of haar verwacht wordt en eigenaarschap toont. Hier ligt een belangrijke taak voor de Maintenance Manager: helder zijn over doelen, zichtbaar zijn, richting geven, doortastend optreden, mensen aanspreken. Dit alles op een manier die past bij de cultuur van het bedrijf, met gevoel en aandacht voor de mensen. Doortastend zijn zonder directief te worden, mensen meenemen en enthousiasmeren. Onderdeel daarvan vormt het coachen en inspireren.

Wie ben je?

Deze rol spreekt je aan bij grote interesse en affiniteit voor/met (elektro- en besturings) techniek, aansturen en supervisie geven, analyseren en verbeteren van productieprocessen en resultaten leveren. Om in de rol van Maintenance Manager te slagen, herken je de volgende kwaliteiten bij jezelf:

  • Overtuigend people manager: je bent in staat om andere te inspireren, te motiveren en in beweging te brengen voor veranderingen.
  • Je beschikt over een technisch HBO-diploma. Je hebt ongeveer 2 a 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Ervaring in de maakindustrie en/of ervaring met spuitgietmachines is een enorme pre.
  • Je hebt kennis van en ervaring met onderhoudssystemen
  • Je bent in staat om zelfstandig inspectie- en onderhoudsdata te beoordelen en acties uit te zetten waar nodig
  • Je communiceert helder en zoekt altijd naar oplossingen
  • Je bent (zelf)kritisch en organisatorisch sterk
  • Je bent zichtbaar op de werkvloer

Wat bieden wij:

Helvoet investeert graag in medewerkers die van toegevoegde waarde zijn voor het bedrijf. Je kunt intensieve begeleiding verwachten waarbij gerichte externe training ook tot de mogelijkheden behoort. Je komt te werken in een prettige werkomgeving waar iedereen elkaar kent en waar je de ruimte krijgt voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling.

Kom jij ons team versterken?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Edwin Elbers, Plantmanager, op telefoonnummer 0181 331 333. Mail je CV met korte motivatie naar barbara@smart-select.nl..

Interested?

Apply for this job