Inkoper voor onze Nederlandse vestigingen in Tilburg en Hellevoetsluis

 

Duurzame relaties opbouwen met leveranciers in een dynamische productieomgeving

Taken en verantwoordelijkheden:
Als inkoper ben je verantwoordelijk voor het inkoopbeleid van de jou toebedeelde inkoop categorieën. Hiertoe behoort o.a. het verder ontwikkelen van leveranciers op het gebied van kwaliteit, prijs, logistiek en techniek. Voor deze baan zoeken wij een enthousiaste, zelfstandige en proactieve collega met een gezonde dosis nieuwsgierigheid.

Afdeling:
De afdeling inkoop bestaat uit 2 inkopers en een senior inkoper. Zij verlenen diensten voor de twee Nederlandse vestigingen in Tilburg en Hellevoetsluis. Op termijn zal er samenwerking worden gezocht met andere Helvoet-vestigingen (België, Polen, Duitsland, India). Het inkooppakket is verdeeld in categorieën waarbij de kandidaat zijn voorkeur kan uitspreken.

Opleiding en ervaring:

  • Ervaring als inkoper bij voorkeur in een productieorganisatie
  • Een afgeronde Hbo-opleiding (bijvoorbeeld logistiek, bedrijfskunde of technisch) aangevuld met een inkoopopleiding
  • Ervaring met het werken met ERP-pakketten, bij voorkeur Microsoft Dynamics.
  • Commerciële- en onderhandelingsvaardigheden met tact en flexibiliteit kunnen combineren.
  • Makkelijk kunnen bewegen tussen verschillende hiërarchische niveaus.
  • Communicatief vaardig in woord en geschrift (Nederlands en Engels).

Wij bieden:
We bieden je een uitdagende functie in een dynamische productieomgeving. Standplaats is Tilburg. Na een gedegen inwerkprogramma en goede begeleiding krijg je de ruimte je rol zelfstandig in te vullen. We bieden je een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket dat aansluit bij je werkervaring.

Sollicitatieprocedure:
Heb je interesse? Laat het ons zo snel mogelijk weten en stuur een mail met je CV en een korte motivatie naar Caroline Bolder cbolder@helvoet.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ruud Buijnsters (senior inkoper) via telefoonnummer 06 51 88 51 34.

Interested?

Apply for this job