Medewerker facility en gebouwbeheer

Tilburg

Fulltime

 • Een zelfstandige en service verlenende functie.
 • We werken in een dynamische productieomgeving.

Taken en verantwoordelijkheden:

In de rol van facility & gebouw beheerder draag je de zorg voor het tijdig uit (laten) voeren van de onderhoudswerkzaamheden en wettelijke keuring en inspecties aan gebouw en gebouw gebonden installaties en facilitaire voorzieningen. Je hebt een service verlenende rol.  In deze functie rapporteer je aan de maintenance manager.

 • Contacten leggen met externe partijen welke ingeroepen dienen te worden voor correctief en preventief onderhoud en/of inspecties op alle gebouw gebonden installaties en faciliteiten.
 • Zorgdragen voor de juiste werkvergunning(en) en toezicht houden dat de werkzaamheden en werkgebied weer conform de vergunning(en) wordt opgeleverd.
 • In overleg met productie en/of productieplanning stem je af wanneer de productie onderbroken te dient/kan worden voor het uit te voeren onderhoud en/of inspectie.
 • Faciliteren, begeleiden en controle van externe firma’s tijdens het uitvoeren van (correctief en preventief) onderhoud (van binnenkomst tot vertrek).
 • Je legt uitgevoerde werkzaamheden vast in het onderhoud programma.
 • Zorgdragen dat spare parts op de juiste locaties worden opgeslagen, goed beheerd worden en beschikbaar zijn.

Opleiding en ervaring:

 • MBO werk en denkniveau.
 • Je kunt goed overzicht houden en systematisch werken, en je kunt je goed en tactvol uitdrukken.
 • Ervaring als facilitair & gebouw beheer of een relevante ervaring in het werken binnen de technische dienst.
 • Effectief blijven presteren onder tijdsdruk, bij tegenslag, teleurstelling of tegenspel, kalm en in het belang van de zaak reageren.
 • Tijdens de werkzaamheden staan kwaliteit en veiligheid altijd bij je voorop.

Over ons

Helvoet is al meer dan 80 jaar wereldwijd leverancier van precisiecomponenten in kunststof en rubber. Samen met de klant ontwikkelen we small components die in de food- en medische sector echt het verschil maken. Vervolgens spuitgieten en assembleren we het tot een halffabricaat of tot een complete functionele module. De productieprocessen vinden plaats onder schone, gecontroleerde omstandigheden en in cleanrooms.

We zijn gespecialiseerd in complexe assemblages en productietechnieken. Onze producten worden toegepast in onder andere medische cartridges, point-of-care instrumenten, diagnose-apparaten, en doseersystemen voor bier, koffie en melk. Deze combinatie van kennisintensieve ontwikkeling en kostenefficiënte productie geeft Helvoet een unieke positie in de wereld van precisieonderdelen.

Op de Helvoet locatie in Tilburg werken ruim 120 medewerkers. Naast onze vestiging in Tilburg hebben we ook locaties in Hellevoetsluis, Lommel (BE), Pune (IND) en München (DE). De komende jaren zullen de werkzaamheden van de twee Nederlandse vestigingen gecentraliseerd worden in Tilburg.

Er wordt prioriteit gelegd op veiligheid, milieu, kwaliteit, tijdigheid en efficiëntie om onze klanten van dienst te zijn.

Wat collega’s zeggen over Helvoet; “informeel, er wordt naar je geluisterd, je krijgt de ruimte om het verschil te kunnen maken je werkt samen met bevlogen collega’s”.

Wij bieden:

Helvoet biedt een boeiende en veelzijdige positie die cruciaal is voor de verdere groei, professionalisering en ontwikkelingen van de organisatie. Een functie waarbij je jezelf persoonlijk kan ontwikkelen. We bieden een marktconform fulltime salaris tussen € 2.900 – 3.500 afhankelijk van opleiding en ervaring.

Sollicitatieprocedure:

Heb je vragen over de functie of het werken bij Helvoet, app of bel dan met onze recruiter Tahsin via 06-23070466. Ben je enthousiast geworden van ons en de vacature? Solliciteer dan direct door je CV (en korte motivatie) te sturen naar tyeniturk@helvoet.nl en wie weet begroeten wij jou, na 2 gesprekken, als nieuwe collega!

Interested?

Apply for this job