Business Consultant IT voor onze locatie in Tilburg

Business consultant IT

Tilburg (Hybride)

32 – 40 uur per week

 

Als Business Consultant IT bij Helvoet heb je een specialistische en centrale rol in de organisatie en ondersteun je alle afdelingen met applicatie issues. Daarnaast ben jij actief betrokken bij het verbeteren en ontwikkelen van processen om Helvoet toekomstbestendig te maken. Als Business Consultant IT werkt je met Dynamics365 en premium randsoftware.

Wat ga je doen?

Jij bent betrokken bij alle bedrijfsprocessen van Helvoet van productie tot finance en verantwoordelijk voor het hele applicatielandschap. Je levert 3e lijns support bij incidenten waarbij bijvoorbeeld de productie niet gedraaid kan worden. Ook ben jij bezig om de applicaties verder te ontwikkelen en aanpassingen door te voeren naar wensen van de gebruikers. In je functie ben je 40% van je tijd bezig met het beheer van de applicaties en de rest van de tijd met het innoveren van de applicaties. Je onderzoekt verschillende opties en mogelijkheden van een applicatie en adviseert het MT hierover. Jij maakt zichtbaar wat er nodig is qua tijd en geld. In rol heb je veel vrijheid en kan je creatief zoeken naar oplossingen. Als specialist wordt er veel van je aangenomen.

Je gaat werken in ons IT-team bestaande uit 5 collega’s die nauw met elkaar samenwerken.

 

Wie ben jij:

Als Business consultant IT ben je iemand die goed luistert en problemen en wensen snel kan vertalen naar concrete en passende oplossingen. Naast dat je ervaring hebt in het adviseren over applicaties beschik je ook over:

 • Afgeronde hbo-opleiding bij voorkeur op gebied van bedrijfskunde/ informatietechnologie;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
 • ERP-kennis en bij voorkeur ervaring in een productie-omgeving;
 • Een proactieve houding;
 • Communicatief sterk in de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring met Dynamics365 en F&O is een pré.

 

Wat bieden we jou:

Naast dat je komt werken in een platte en informele organisatie bieden we in deze rol veel vrijheid en de mogelijkheid actief je kennis en ervaring te delen om de organisatie verder te ontwikkelen. Daarnaast krijg je van ons:

 • Salaris tussen de €5.000 en €6.000 bruto op basis van 40 uur, afhankelijk van je ervaring;
 • 8% Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 3%;
 • Pensioenregeling;
 • Jaarcontract;
 • Opleiding trainingen;
 • Iedere week vers fruit.

Over ons

Met wereldwijd meer dan 800 medewerkers is Helvoet is al ruim 80 jaar leverancier van precisiecomponenten in rubber en kunststof. Onze vestigingen Tilburg, Hellevoetsluis, Lommel (BE), Pune (IND) en München (DE) zijn gespecialiseerd in complexe assemblages voor de markten van Food, Health en Mobility.

Samen met onze klanten ontwikkelen we producten uit kunststof, rubber of een combinatie daarvan. Vervolgens assembleren we het tot een halffabricaat of tot een complete functionele module. Onze producten worden onder andere toegepast in medische cartridges, point-of-care instrumenten, diagnose-apparaten, brandstof-, rem- en aandrijfsystemen en doseersystemen voor bier, koffie en melk. De productieprocessen vinden plaats onder schone, gecontroleerde omstandigheden en in cleanrooms en veiligheid, milieu, kwaliteit en efficiëntie zijn hierin voor ons van belang.

Wat collega’s zeggen over Helvoet; “duurzaam, informeel en plat, er wordt naar je geluisterd en je werkt samen met bevlogen collega’s”.

 

Interesse?

Heb je vragen over de functie of het werken bij Helvoet, app of bel dan met onze recruiter Tahsin via 06-23070466. Ben je enthousiast geworden van ons en de vacature? Solliciteer dan direct door je CV (en korte motivatie) te sturen naar tyeniturk@helvoet.nl

 

 

 

Interested?

Apply for this job