Meewerkend Voorman afdeling Assemblage, Hellevoetsluis 

Waar ga je werken:

Op de afdeling Assemblage wordt gewerkt met geavanceerde assemblagemachines. Samen met het team zorgen jullie voor het efficiënt assembleren van hoogwaardige kunststofonderdelen. Je werkt fulltime in 3-ploegendienst.

Wat ga je doen:

Je bent inzetbaar op alle assemblagemachines en voert steekproeven/(kwaliteits)testen uit.
Het operationeel aansturen/motiveren en coachen van operators en het verdelen van en toezicht houden op juiste uitvoering van het werk en eventuele operationele problemen zelfstandig oplossen. Je plant de dagelijkse teamwerkzaamheden en draagt zorg voor de aanwezigheid van de juiste grondstoffen en materialen.
Je verzorgt de administratieve afhandeling van het productie- kwaliteitsproces en springt in bij complexere/grotere storingen. Je begeleidt operators m.b.t. het opdoen van machinekennis en je bent vaktechnisch hét aanspreekpunt van de afdeling. Je bent (pro)actief in het in stand houden van een veilige en prettige werkomgeving.
Samen met je collega Meewerkend Voorman Assemblage stuur je 3 ploegen aan.

Wie ben je:

Je weet de ins- en outs van assemblagemachines en bent een hands-on techneut die op een respectvolle wijze een klein team kan aansturen en de randvoorwaarden creëert zodat ieder nog beter kan worden in z’n vak. Je kunt helder communiceren en durft initiatief te nemen. Je bent kritisch als het gaat om (product)kwaliteit en veiligheid staat bovenaan. Je hebt minimaal een afgeronde technische MBO-opleiding en enige soortgelijke ervaring opgedaan binnen een productieomgeving. Bovenal heb je plezier in je werk en heb je de drive om de afdeling naar een hoger plan te tillen.

Wat bieden wij:

Helvoet investeert graag in medewerkers die van toegevoegde waarde zijn voor Helvoet. Zowel intensieve begeleiding als gerichte opleidingen en trainingen die jou faciliteren om jouw team naar een hoger plan te brengen. Het is een fulltime functie in 3-ploegen binnen een prettige en stimulerende werkomgeving met voldoende vrijheid voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling.

Enthousiast geworden:

Mail je CV met korte motivatie naar HR@helvoet.nl ter attentie van Amber Roosekrans, HR Officer.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Firooz Abdoel, Productiemanager, op telefoonnummer 0181 331 333.

 

Interested?

Apply for this job