Meewerkend Voorman Toolshop / Senior Matrijzenspecialist

met een afgeronde technische opleiding MBO-fijn mechanische richting of gelijkwaardig en ruime ervaring met metaalbewerking(stechnieken)

De functie
In deze functie voer je reparaties uit van matrijzen om ze weer gereed te maken voor de productie. Reparaties die niet intern uitgevoerd kunnen worden besteed je uit. Je bewaakt dit proces en je onderhoudt het contact met de leveranciers. Je stuurt enkele (junior) medewerkers aan en leert hen het vak. Naast het onderhoud zorg je ervoor dat alle reservedelen van de matrijzen in optimale staat zijn en systematisch zijn opgeborgen (5S).

Het betreft voornamelijk complexe meervoudige spuitgietmatrijzen voor productie in de automotive- en foodindustrie. Ook betreft het matrijzen die gebruikt worden voor rubber- en LSR-productie.

Je profiel
We zoeken een vakman die al vele jaren werkzaam is in het vak van metaalbewerking, specifiek voor matrijsonderhoud. Iemand die graag met de handen werkt en zeer nauwkeurig is. Je hebt een technische opleiding afgerond, bijvoorbeeld in fijn mechanische richting. Je vindt het leuk om kennis over te dragen en je houdt van structuur. Bovenal verwachten we dat je een prettig persoon bent om mee samen te werken!

Het aanbod
We bieden je een fijne en veilige werkplek in een bedrijf dat bol staat van de techniek! Een plek waar je de ruimte krijgt om jouw eigen werkplek en team te creëren. Een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket wordt voor je samengesteld zodra je bij ons komt werken.

Sollicitatieprocedure
Heb je interesse? Laat het ons zo snel mogelijk weten en stuur een mail met je CV en een korte motivatie naar Amber Roosekrans (HR Officer) aroosekrans@helvoet.nl.  Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Edwin Elbers, Manager Operations op telefoonnummer +31 (0) 181 331 333.

De volledige vacature en meer informatie over onze Hellevoetsluis locatie vind je hier

Interested?

Apply for this job