Project Manager met affiniteit voor techniek

De Functie

Als Project Manager kom je bij ons werken binnen de afdeling Projecten. Vanuit jouw rol zorg je ervoor dat nieuwe producten en processen voor de klant worden ontwikkeld en in productie worden genomen. Je hebt een sleutelpositie in de relatie met de klant, interne collega’s en leveranciers om te zorgen dat het project met optimaal resultaat behaald wordt volgens planning en met de beschikbare capaciteit en budget en kwaliteitsnormen (ISO).

Binnen Helvoet geniet je veel vrijheid in je functie met de daar bijbehorende verantwoordelijkheid. Je zorgt dat de product specificaties van de klant helder zijn en bepaalt de maakbaarheid. Vervolgens zorg je dat deze met je team omgezet worden in functionele specificaties en verwerkt de input tot een uitvoerbaar projectplan. Binnen het team ben jij verantwoordelijk voor de het in kaart brengen en houden van de behoeftes van alle stakeholders van het project. Je rapporteert aan de manager Development & QSHE. De afdeling Projecten bestaat momenteel uit 5 personen.

Je profiel

Jij bent creatief ingesteld en communicatief sterk in de Nederlandse en Engelse taal. Je houdt van een uitdaging en hebt affiniteit met techniek; kunststoffen en automatisering. Je hebt de eigenschappen om in een dynamische omgeving rust en stabiliteit te geven aan het projectteam.

Naast je overtuigende persoonlijkheid neem je mee:

  • Een afgeronde HBO opleiding of een MBO opleiding met een goede cijferlijst;
  • Affiniteit voor techniek, • Werkervaring in de kunststoffen sector is een pre maar geen must
  • Je beschikt over project management vaardigheden.

Het aanbod:

  • Voldoende vrijheid voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling;
  • Goed arbeidsvoorwaardenpakket;
  • Informele sfeer met korte lijnen en een gezellig en gemotiveerd team.

Sollicitatieprocedure: Heb je interesse? Laat het ons zo snel mogelijk weten en stuur een mail met je CV en een korte motivatie naar Caroline Bolder cbolder@helvoet.nl  (HR manager). Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jeroen Molenschot op telefoonnummer +31 (0) 13 547 8639.

De volledige vacature en meer informatie over onze Tilburg locatie vind je hier

Interested?

Apply for this job