Maintenance Technician in Dagdienst en Consignatiedienst voor onze locatie Hellevoetsluis

Ter versterking van de technische dienst zijn we op zoek naar een Maintenance Technician. We zoeken iemand die naast een complete technische bagage ook een service gerichte en flexibele instelling heeft.

Taken en verantwoordelijkheden: 

  • Het verrichten van onderhouds- en storingswerkzaamheden van veelal mechanische machines, randapparatuur en overige technische installaties.
  • Collega-operators zoveel als mogelijk betrekken bij het oplossen van storingen en informatie overdragen aan de monteurs en operators zodat de productielijn soepel in gebruik kan worden genomen;
  • Technisch vrijgeven van de machine na uitgevoerde werkzaamheden;
  • Begeleiden/ ondersteunen van externe monteurs bij hun werkzaamheden;
  • Bijhouden van administratie m.b.t. uitgevoerde werkzaamheden, vervolgacties en verbruikte materialen.
  • Gevraagd en ongevraagd advies geven aan operators m.b.t. betere bediening en gebruik van machines;
  • Participeren in teams of zelfstandig komen tot verbeterde onderhoudsvoorschriften en verbeteringen aan machines die de betrouwbaarheid en prestatie verhogen.
  • Het verhelpen van onveilige situaties die worden opgemerkt door collega’s.

De kandidaat:
Je hebt minimaal een technische mbo-niveau 3 of 4 opleiding en enkele jaren onderhoudservaring. Enige kennis van hydrauliek/ pneumatiek/ elektrotechniek is een pre. Je bent in staat om jouw ervaring duidelijk over te brengen aan collega’s om zo continu te verbeteren. Je bent bereid om consignatiediensten te draaien, ook in het weekend.

We bieden:
Het betreft een functie in een veilige en collegiale werkomgeving met voldoende vrijheid voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt de mogelijkheid om je technische kennis en ervaring optimaal in te zetten en om jezelf te profileren in een groeiende organisatie met doorgroeimogelijkheden.

Sollicitatieprocedure:
Je kunt je reactie kenbaar maken, door een mail met een motivatie te sturen naar Caroline Bolder, Manager HR, cbolder@helvoet.nl.

Interested?

Apply for this job