Voor onze locatie in Tilburg zijn we op zoek naar een Financieel administratief medewerker

Financieel administratief medewerker

Tilburg

32 – 40 uur per week

 

Als Financieel administratief medewerker bij Helvoet werk je graag met cijfers. Ook ben je nauwkeurig en heb je oog voor detail. Jij zorgt er onder andere ervoor dat alle in- en verkoopfacturen correct verwerkt en betaald worden. Krijg jij hier energie van? Lees hieronder dan meer over onze vacature van Financieel Administratief Medewerker.

 

Wat ga je doen?

 

Als Financieel administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor de correcte afhandeling van de crediteuren -en debiteurenadministratie. Je verwerkt onze inkoopfacturen, houdt stam-gegevens up-to-date en bereidt crediteurenbetalingen voor. Daarnaast stel je verkoopfacturen op en draag je zorg voor een tijdige betaling van deze facturen. Dit alles doe je in ons boekhoudsysteem ISP. Ook werk je met Dynamics 365.

Je gaat aan de slag in ons Finance team. De afdeling bestaat uit een CFO, Financial Controller, Financial Accountant en een collega Financieel administratief medewerker. In jouw functie werk je ook nauw samen met onze Business Controllers. Binnen het team en onze organisatie is er altijd ruimte voor eigen initiatief en het bespreekbaar maken en oppakken van verbeterpunten. Naast je administratieve taken lever jij met je kennis en ervaring ook een actieve bijdrage om de processen binnen de afdeling te verbeteren, bijvoorbeeld door te onderzoeken hoe we optimaler gebruik kunnen maken van onze software.

 

Overige taken zijn:

 • Het verwerken van de dagelijkse bankmutaties.
 • Het verbeteren van administratieve processen.
 • Assisteren bij alle overige voorkomende administratieve en financiële werkzaamheden.

Wie ben jij?

Een teamplayer die graag samenwerkt met anderen. Iemand die signaleert en oppakt. Niet bang om klanten en collega op een correcte manier te wijzen op verantwoordelijkheden.

 • Je beschikt over MBO 4-niveau en een opleiding in de richting Financiële administratie aangevuld met een aantal jaren werkervaring in bijvoorbeeld crediteurenadministratie
 • Je bent pro-actief, zelfstandig, analytisch, gedreven, energiek en nauwkeurig.
 • Je denkt in oplossingen en je gaat uitdaging niet uit de weg.
 • Je bent 36-40 uur per week beschikbaar.
 • Vloeiend in de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden we jou?

 • Een salaris € 2.700 – € 3.300 bruto obv 40 uur, afhankelijk van ervaring en opleidingsniveau.
 • 8% Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 3%
 • Pensioenregeling
 • Jaarcontract
 • Bedrijfsmiddelen
 • Opleiding trainingen
 • Iedere week vers fruit

 

Over ons

Met wereldwijd meer dan 800 medewerkers is Helvoet is al ruim 80 jaar leverancier van precisiecomponenten in rubber en kunststof. Onze vestigingen Tilburg, Hellevoetsluis, Lommel (BE), Pune (IND) en München (DE) zijn gespecialiseerd in complexe assemblages voor de markten van Food, Health en Mobility.

Samen met onze klanten ontwikkelen we producten uit kunststof, rubber of een combinatie daarvan. Vervolgens assembleren we het tot een halffabricaat of tot een complete functionele module. Onze producten worden onder andere toegepast in medische cartridges, point-of-care instrumenten, diagnose-apparaten, brandstof-, rem- en aandrijfsystemen en doseersystemen voor bier, koffie en melk. De productieprocessen vinden plaats onder schone, gecontroleerde omstandigheden en in cleanrooms en veiligheid, milieu, kwaliteit en efficiëntie zijn hierin voor ons van belang.

Wat collega’s zeggen over Helvoet; “duurzaam, informeel en plat, er wordt naar je geluisterd en je werkt samen met bevlogen collega’s”.

 

Interesse?

Heb je vragen over de functie of het werken bij Helvoet, app of bel dan met onze recruiter Tahsin via 06-23070466. Ben je enthousiast geworden van ons en de vacature? Solliciteer dan direct door je CV (en korte motivatie) te sturen naar tyeniturk@helvoet.nl en wie weet begroeten wij jou, na 2 gesprekken, als nieuwe collega!

 

 

Interested?

Apply for this job